کلیدواژه‌ها = سرخ‌کردن عمیق
تعداد مقالات: 6

‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 213-221

10.52547/fsct.18.112.213

معصومه آیت‌الله‌زاده شیرازی؛ سارا موحد؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ حسین احمدی چناربن؛ پیمان رجایی

تأثیر امواج فراصوت و آنزیم‌بری روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 302-291

جلال دهقان نیا؛ الهام رزاق پور؛ بابک قنبرزاده

تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلرید‌سدیم روی دانسیته ظاهری سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 212-201

جلال دهقان نیا؛ ژیلا رنجزاد؛ بابک قنبرزاده

مدل‌سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار شده با فراصوت و خشک‌کردن طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 15-1

عنایت‌الله نقوی؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده