کلیدواژه‌ها = صمغ
تعداد مقالات: 12

تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت

دوره 20، شماره 140، مهر 1402، صفحه 156-168

10.22034/FSCT.20.140.156

زهرا جعفری؛ علیرضا شیرازی نژاد؛ سید محمد باقر هاشمی؛ مرتضی فتحی

غنی‌سازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغ‌های بومی ایران

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 101-108

10.52547/fsct.18.113.101

امیرحسین رازجو؛ مریم عزیزخانی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان، قدومه شهری، شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس

دوره 16، شماره 92، شهریور 1398، صفحه 63-72

حدیثه باقری دادوکلائی؛ علی معتمدزادگان؛ لیلا نجفیان

بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ جاوشیر

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 323-335

الناز رجایی؛ هاجر شکرچی زاده

بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 31-40

عاطفه اصفهانی مهر؛ سید ابراهیم حسینی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

کاربرد صمغ‌های کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 317-326

اسماعیل عطای صالحی؛ محیا شیخ زاده

تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 163-176

فاطمه عباس‌زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

تاثیر امولسیفایرها و صمغهای بومی روی تشکیل و برخی ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 11-24

عادل میرمجیدی؛ سلیمان عباسی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمدحسین عزیزی