کلیدواژه‌ها = بافت سنج
تعداد مقالات: 3

فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 13-28

10.29252/fsct.16.97.13

شیرین رحیمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت

دوره 13، شماره 58، آذر 1395، صفحه 57-67

غلامرضا مصباحی؛ حسن منصوری؛ مهسا مجذوبی؛ عسگر فرحناکی