کلیدواژه‌ها = فراسودمند
تعداد مقالات: 41

کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

نسیم خورشیدیان؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب؛ حسین حبیبی؛ محمدرضا 2 کوشکی

تاثیر غنی سازی پودر شکلات داغ با میوه عناب بر ویژگیهای کیفی آن

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 122-132

10.22034/FSCT.22.159.122

هانیه چوکری دستجرد؛ عباس جلیل زاده

تولید نوشیدنی لبنی فراسودمند سین بیوتیک بر پایه شیر، عصاره گانودرما و لاکتوباسیلوس کازیی آزاد و کپسوله

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 283-297

10.22034/FSCT.22.158.283

محمد جوکی؛ سارا جعفریان؛ محمدجواد شکوری؛ مهدیس جمشیدی طهرانیان

بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند)

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 187-198

10.22034/FSCT.19.131.187

بنفشه مهیمنی؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ محمد ربانی؛ حمید توکلی پور

اثر افزودن گرده گل بر خواص فیزیکی‌شیمیایی خمیر و کیفیت کیک بدون گلوتن فراسودمند

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 315-327

10.22034/FSCT.19.128.315

فاطمه جلیلی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ صمد بدبدک؛ عارف اولاد غفاری

جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 181-192

10.22034/FSCT.19.127.181

مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحراییان؛ مهدی قیافه داوودی

بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 333-344

10.22034/FSCT.19.127.333

بنفشه مهیمنی؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ محمد ربانی؛ حمید توکلی پور

بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی، بافتی و حسی شکلات

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 217-225

10.22034/FSCT.19.126.217

ایمان پژمان؛ رضا کاراژیان؛ نجمه گرد نوشهری

بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) و سارگاسوم (Sargassum angustifulium) استخراج شده با فراصوت

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 81-91

10.52547/fsct.19.123.81

خدیجه شیرانی بیدابادی؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ ناهید رحیمی فرد

تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 275-288

10.52547/fsct.18.121.22

نفیسه ذوالفقاری؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

ماست کم چرب فراسودمند غنی شده با آرد دانه بزرک

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 277-289

10.52547/fsct.18.114.277

فرناز فتوحی؛ مهناز منافی

بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 107، دی 1399، صفحه 171-183

10.52547/fsct.17.107.171

عادیه انور؛ بهزاد ناصحی؛ سحر اصغری پور

اثر قطعات خشک شده میوه آناناس بر ویژگی‌های کیفی مافین

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 109-120

زهرا ساعدی؛ رضا کاراژیان؛ معصومه مهربان