کلیدواژه‌ها = مالتودکسترین
تعداد مقالات: 29

ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

مهنوش میرعلایی مطلق؛ اکرم آریان فر؛ مصطفی شهیدی نوقابی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی عصاره گل گاوزبان (Echium amoenum) تولید شده با حامل های مختلف به روش خشک‌ کن پاششی

دوره 20، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 220-233

10.22034/FSCT.20.139.220

امیر ثابتی؛ ابوالفضل فدوی؛ سعیده عربشاهی دلوئی؛ ابوالقاسم سراج؛ طاهر شاهی

بهینه سازی فرمولاسیون پوشش حاوی اسفناج برای اسنک حجیم شده ذرت

دوره 20، شماره 136، خرداد 1402، صفحه 172-185

10.22034/FSCT.20.136.172

عذرا صفوی؛ شهرام بیرقی طوسی؛ مجید هاشمی

بررسی امکان بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت نرم کم چرب با استفاده از امولسیفایر DATEM و مالتودکسترین

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 213-223

10.52547/fsct.19.123.213

بابک غیاثی طرزی؛ صدف کفاشی پرویان؛ پرستو دامن افشان؛ مهبد ایزدی

بررسی رفتار رهایش ترکیبات زیست فعال از پودرهای درون پوشانی شده بر پایه آب انار با استفاده از مدل های تجربی

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 297-311

10.52547/fsct.19.122.297

سمیرا امیرسلمانی پور؛ سیده شیما یوسفی؛ محمدرضا حسین پور حسین پور

تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 275-288

10.52547/fsct.18.121.22

نفیسه ذوالفقاری؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

ریزپوشانی اسانس کاکوتی با استفاده از مالتودکسترین و صمغ عربی به روش خشک کردن پاششی

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 263-281

10.52547/fsct.18.120.21

عباس بایگان؛ شیلا صفاییان؛ رضا شاهین فر؛ ژاله خوشخو

تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی شیمیایی پودر نعناع‌ فلفلی

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 99-109

10.29252/fsct.16.95.9

راضیه نیکجو؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولادغفاری

بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نان‌برنجی

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 189-199

امیرپویا قندهاری یزدی؛ محمد حجت الاسلامی؛ مهشید جهادی؛ جواد کرامت

اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 413-421

سیده هدا حیدری بازاردهی؛ مهرناز امینی فر

بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 187-199

فرزانه نصرالله زاده؛ مهدی وریدی؛ آرش کوچکی؛ فرزین هادی زاده

بهینه‌سازی فرآیند خشک‌کردن پاششی رب گوجه‌فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 47-65

عادل دزیانی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

تولید پودر خرما (Phoenix dactylifera) با خشک کن پاششی و بهینه سازی رنگ آن به روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 238-229

مریم ملکی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ سید محمد مشکانی