کلیدواژه‌ها = ریزپوشانی
تعداد مقالات: 41

معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

بهروز قرآنی

ریزپوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در بستر آلژینات سدیم و کازئینات سدیم و قابلیت زنده‌مانی آن در شرایط شبیه‌سازی شده گوارشی

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 144-156

10.22034/FSCT.22.159.144

فاطمه حسینی طباطبایی؛ امیر حسین الهامی راد؛ رضا کاراژیان؛ حجت کاراژیان؛ محمد آرمین

ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس گوشت گاو حاوی عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 63-79

10.22034/FSCT.22.158.63

شریف قربانی؛ سارا جعفریان؛ مهدی شریفی سلطانی؛ لیلا روزبه نصیرایی

بهینه سازی فرایند ریزپوشانی کانتا گزانتین به روش الکترواسپری

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 227-237

10.22034/FSCT.22.158.227

فاطمه کریمی؛ محمد حسین عزیزی؛ سهراب معینی؛ محمد کریمی؛ رکسانا موگویی

تاثیر ریزپوشانی باکتری‌های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 137-149

10.22034/FSCT.21.156.137

فاطمه آدینه پور؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ سودابه خلیلی

تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر

دوره 20، شماره 134، فروردین 1402، صفحه 71-86

10.22034/FSCT.19.134.71

سید محمد حسین قدیری؛ محمد احمدی؛ سیداحمد شهیدی؛ پیمان آریایی؛ لیلا گلستان

بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند)

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 187-198

10.22034/FSCT.19.131.187

بنفشه مهیمنی؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ محمد ربانی؛ حمید توکلی پور

مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 183-195

10.22034/FSCT.19.130.183

رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ جمشید فرمانی؛ رضا فرهمندفر

بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 1-12

10.22034/FSCT.19.127.1

معصومه بابایی سروینه باغی؛ محمد احمدی؛ محمدرضا شیران؛ مریم عزیزخانی

بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 333-344

10.22034/FSCT.19.127.333

بنفشه مهیمنی؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ محمد ربانی؛ حمید توکلی پور

ریزپوشانی اسانس کاکوتی با استفاده از مالتودکسترین و صمغ عربی به روش خشک کردن پاششی

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 263-281

10.52547/fsct.18.120.21

عباس بایگان؛ شیلا صفاییان؛ رضا شاهین فر؛ ژاله خوشخو