کلیدواژه‌ها = انتقال جرم
تعداد مقالات: 9

آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن هوای داغ و سرخ کردن عمیق میگو

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 86-103

10.22034/FSCT.22.161.86

بهاره معروف پور؛ امان محمد ضیائی فر؛ محمد قربانی؛ حسن صباغی؛ سعید یلقی

استفاده از روش انفیس برای مدل‌سازی فرآیند خشک‌کردن صمغ دانه "به" با خشک‌کن فروسرخ

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 83-90

10.22034/FSCT.19.131.83

نوید گودینی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ فخرالدین صالحی

بررسی سینتیک رطوبت و پارامترهای انتقال جرم چیپس سیب زمینی طی سرخ کردن با هوای داغ

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 357-369

10.52547/fsct.18.116.357

مهدیه حسینی؛ حبیب اله میرزایی؛ امان محمد ضیائی فر؛ حسینعلی تاش شمس آبادی؛ علی معتمدزادگان

شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 263-275

10.52547/fsct.18.114.263

دانیال مقصودلو کمالی؛ قدیر اسماعیلی؛ سید احمد شهیدی؛ دنیا مقصودلو کمالی

بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادون‌قرمز

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 73-86

مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ دل آسا رحیمی

بررسی عملکرد نوع آرایش شبکۀ عصبی پرسپترون در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم آبگیری اولتراسوند-اسمز تُرُب

دوره 13، شماره 61، اسفند 1395، صفحه 43-33

محسن مختاریان؛ مهران محمودی؛ مستانه ملکی؛ عباس مهجوریان