کلیدواژه‌ها = شیره خرما
تعداد مقالات: 14

بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 198-213

10.22034/FSCT.22.161.198

عذرا حاج علی بکلو؛ فروغ محترمی؛ آرش قیطران پور؛ محسن اسمعیلی

بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 147-157

10.52547/fsct.18.111.147

رضا کاراژیان؛ احمد احتیاطی؛ زهرا نظری؛ معصومه مهربان سنگ آتش

تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 51-61

10.29252/fsct.16.97.51

محمد هانی آشوری؛ سارا موحد؛ اورنگ عیوض‌زاده

استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 309-301

مرضیه موسوی نسب؛ آنیتا رازقی؛ مریم کلانتری؛ نجمه خینور؛ ساره بوستانی

تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 72-63

بهاره شهیدی؛ مریم کلانتری؛ ساره بوستانی

بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 85-96

مهدیه قمری؛ فریده طباطبایی یزدی؛ ایران عالم زاده؛ منوچهر وثوقی؛ مهدی وریدی؛ هانیه صفری

بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی کوشاب

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 164-155

عزیز همایونی راد؛ فرناز حاجی اقراری؛ عطا خداویردی وند کشتیبان

تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت

دوره 13، شماره 58، آذر 1395، صفحه 57-67

غلامرضا مصباحی؛ حسن منصوری؛ مهسا مجذوبی؛ عسگر فرحناکی

تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما

دوره 13، شماره 56، مهر 1395، صفحه 23-33

مهتاب علی پور عمروآبادی؛ محمد حجت الاسلامی؛ جواد کرامت؛ فاطمه نجاتی