کلیدواژه‌ها = اکستروژن
تعداد مقالات: 13

بهینه سازی فرمولاسیون پوشش حاوی اسفناج برای اسنک حجیم شده ذرت

دوره 20، شماره 136، خرداد 1402، صفحه 172-185

10.22034/FSCT.20.136.172

عذرا صفوی؛ شهرام بیرقی طوسی؛ مجید هاشمی

تاثیر تیمارهای مختلف دمایی در فرآیند اکستروژن بر خصوصیات کیفی سبوس دو رقم برنج طارم و خزر

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 1-9

10.22034/FSCT.19.130.1

سید مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

اثر ضدمیکروبی نانوکامپوزیت های نقره و مس تولید شده به روش اکستروژن بر باکتری‌های اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 193-204

10.22034/FSCT.19.126.193

آرمین آذری؛ امیرعلی انوار؛ حامد اهری؛ انوشه شریفان؛ عباسعلی مطلبی

تأثیر متغیر‌های اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آرد‌های کامل جو دو‌سر و سنجد

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 257-269

10.52547/fsct.19.124.257

شهره تاتاری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

ارزیابی کارایی آرد کامل سنجد و جودوسر در فرمولاسیون غلات صبحانه حجیم

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 355-367

10.52547/fsct.19.123.355

شهره تاتاری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ Elnaz Mialni؛ محبت محبی

امکان سنجی کاربرد سنجد در تولید میان وعده اکسترود شده و ارزیابی ویژگی های فراورده

دوره 17، شماره 106، آذر 1399، صفحه 33-45

10.52547/fsct.17.106.33

Elnaz Mialni؛ فخری شهیدی؛ الهام انصاری فر؛ محمد خلیلیان؛ فریده صالحی پور

مقایسه ویژگی‌های فیلم‌های کامپوزیت‌ زیست‌تخریب‌پذیر برپایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بسته‌بندی محصولات غذایی

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 183-193

فرشته حسینی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ مسعود یاورمنش؛ مهدی نصیری محلاتی

کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 129-137

الناز میلانی؛ غلام علی گلی موحد؛ مرتضی جعفری؛ حامد انوری

تأثیر رطوبت پلت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی-چشایی اسنک گندم

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 125-135

مهسا مجذوبی؛ بهنوش ایمانی؛ عسگر فرحناکی