کلیدواژه‌ها = خواص فیزیکو شیمیایی
تعداد مقالات: 7

بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال

دوره 17، شماره 101، خرداد 1399، صفحه 93-101

10.52547/fsct.17.101.93

وهاب محمدزاده؛ ادریس آرژه؛ داریوش معصومی؛ اصغر خسروشاهی

بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 298-283

حنان لشکری؛ محمد جواد وریدی؛ محمد هادی اسکندری؛ مهدی وریدی

اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 91-101

فواد محمودزاده؛ پیمان قجر بیگی؛ رزاق محمودی؛ اصغر محمدپوراصل