کلیدواژه‌ها = عصاره اتانولی
تعداد مقالات: 9

بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قسمت‌های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 289-299

10.52547/fsct.18.113.289

درنوش جعفرپور؛ سید محمد باقر هاشمی؛ اعظم قائدی

عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی

دوره 17، شماره 104، مهر 1399، صفحه 51-64

10.52547/fsct.17.104.51

آرزو مشیری روشن؛ عباسعلی ساری؛ نرجس آقاجانی؛ امیر دارایی گرمه خانی