کلیدواژه‌ها = نمک
تعداد مقالات: 10

اثر پرتوتابی و نگهداری در غلظت‌های مختلف آب نمک و سرکه بر کیفیت و ماندگاری قارچ ترافل بیابانی (Terfezia claveryi)

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 183-194

10.22034/FSCT.19.125.183

بهاره دایی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ افشین جوادی؛ محمدعلی تربتی

بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 337-347

نرگس اصلانپور؛ فاطمه حسینمردی؛ سارا کوهی کمالی

بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 139-129

شیرین اشرفی شهمیرزادی؛ علی معتمدزادگان؛ علی جعفرپور؛ بهرام شهره

بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 25-17

مرضیه مهرعلیها؛ سارا سهراب وندی؛ لیلا ناطقی

بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیون‌کنندگی زرده تخم‌مرغ مایع

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 171-161

بهنوش شب کوهی کاکش؛ کوشان نایب زاده؛ محمدامین محمدی فر

بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 13-22

سیده معصومه عرب؛ سید امیرمحمد مرتضویان؛ ابراهیم آزاد نیا؛ رزیتا کمیلی؛ تارا علیمیری؛ مریم نجفی؛ ابولفضل عادلی میرزایی