کلیدواژه‌ها = پایدارکننده
تعداد مقالات: 7

بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ‌ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 387-399

10.22034/FSCT.19.131.387

فائزه فرهنگ دهقان؛ مریم مصلحی شاد؛ وجیهه فدائی نوغانی

تأثیر کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 169-178

10.52547/fsct.18.112.169

مینا منافی دیزج یکان؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ نگار راوش

اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکننده‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست منجمد

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 285-296

مریم عباسعلی‌پور؛ رضا اسماعیل‌زاده کناری؛ پیمان آریایی

تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 84-75

مریم روشن ضمیر مشهدی؛ پیمان رجایی؛ حسین احمدی چناربن