کلیدواژه‌ها = آلوئه ورا
تعداد مقالات: 11

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی سبزیجات بر پایه آلوئه ورا

دوره 21، شماره 152، مهر 1403، صفحه 30-50

10.22034/FSCT.2.152.30

صابر امیری؛ محمدباقر اسدی؛ فرانک مهرنوش؛ پرویز احمدی قشلاق

ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی سالیسیلیک‌اسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگه‌داری

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 297-312

زرین صالحی فتح آبادی؛ یحیی مقصودلو؛ حمیدرضا اخوان؛ علی مویدی؛ سپیده خراسانی

بهینه سازی ترکیب پوشش خوراکی با کاربرد طرح مرکب بر عمر انباری و خواص کیفی میوه انجیر (Ficus Carica domestica L.)

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 206-189

ندا مومنی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده خالدآباد

بررسی مدل‌سازی ریاضی، سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن ژل آلوئه ورا در خشک کن هوای گرم با قابلیت بازگردش هوای خروجی

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 73-83

محمد اسماعیلی ادبی؛ سید رضا موسوی سیدی؛ داود کلانتری؛ بابک قوامی عدل

بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشک‌کن بازگردشی جریان هوای گرم

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 85-93

محمد اسماعیلی ادبی؛ سید رضا موسوی سیدی؛ داود کلانتری؛ احمد تقی زاده