کلیدواژه‌ها = آرد برنج
تعداد مقالات: 14

بررسی جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در کیک برنجی بدون گلوتن

دوره 20، شماره 143، آبان 1402، صفحه 62-77

10.22034/FSCT.20.143.62

پانیذ یگانه؛ آریو امامی فر؛ مصطفی کرمی؛ فخرالدین صالحی

تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 82-93

10.22034/FSCT.20.138.82

سمانه اکبری؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

بررسی اثر کینوای فراوری شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی قالب‌ غذایی فشرده

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 119-132

10.22034/FSCT.20.138.119

آتوسا نوروزیان؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ بهاره صحرائیان

تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 13-22

الهه خاتمی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهدی کدیور

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 23-38

زهره مختاری؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سارا آقاجان زاده سورکی

تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 163-176

فاطمه عباس‌زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 281-292

امان محمد ضیایی فر؛ محبوبه کشیری؛ بهاره فتحی؛ نازنین کریمی عبدالملکی؛ مهران اعلمی

تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 51-62

گیسو ملکی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ فاطمه شکرالهی