کلیدواژه‌ها = پتانسیل زتا
تعداد مقالات: 5

ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 225-237

سودابه محمدی؛ سید مهدی جعفری؛ فاطمه آذری کیا؛ حبیب الله میرزایی

تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره برگ زیتون

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 155-163

مهناز منافی دیزج یکان؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ صدیف ازاد مرد دمیرچی؛ هادی ولیزاده؛ فریده طباطبایی یزدی

ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 213-224

اعظم حاج محمدی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد شاهدی؛ محمد علیزاده

تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ

دوره 13، شماره 52، خرداد 1395، صفحه 91-99

حسن رشیدی؛ نعیمه کارآموز؛ علی محمدی ثانی