کلیدواژه‌ها = باکتری‌های اسید لاکتیک
تعداد مقالات: 13

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدباکتریایی و ایمنی سویهLacticaseibacillus rhamnosus JCM 1136

دوره 21، شماره 149، تیر 1403، صفحه 223-240

10.22034/FSCT.21.149.223

بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ پگاه نمازی

اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 55-67

10.52547/fsct.19.123.55

فائزه شیرخان؛ سعید میردامادی؛ مهتا میرزایی؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ نیکو نصوحی

بهبود ویژ‌گی‌های حسی پنیر موزارلا با استفاده از باکتری‌های اسیدلاکتیک پنیر سنتی قوچان

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 111-119

10.52547/fsct.18.120.10

ملیحه رحیم زاده؛ وحید حکیم زاده؛ احمد نصیری محلاتی

ارزیابی خواص پروبیوتیکی 19 سویه لاکتوباسیلوس گاسری، پلانتاروم، اسیدوفیلوس و فرمنتوم جدا شده از منابع انسانی و غذایی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 215-231

10.52547/fsct.18.111.215

نسرین هادی‌نیا؛ پریناز مباشرپور؛ ثمانه حاتمی؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ مسعود یاورمنش

جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 243-252

الهام ظفر مختاریان؛ محمود رضازاد باری؛ صابر امیری

بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن S rRNA 16 و تعیین فعالیت ضد میکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی

دوره 13، شماره 53، تیر 1395، صفحه 1-14

فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ سید علی مرتضوی؛ فروزان طباطبایی یزدی