کلیدواژه‌ها = آنتوسیانین
تعداد مقالات: 23

طراحی شناساگر هوشمند حساس به پی‌اچ تهیه شده از ژلاتین-کاپا‌کاراگینان-آنتوسیانین لاله عباسی و زرشک به منظور بررسی تازگی/فساد گوشت بره

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 185-210

10.22034/FSCT.21.153.185

محمد هادی مرادیان؛ رضا عابدی فیروزجاه؛ شمیمه عظیمی سلیم؛ فاطمه ملایی؛ آروین آفرا؛ زهرا سرلک؛ مریم عزیزی لعل آبادی

ساخت حسگر زیستی هوشمند بر پایه ی نانوکریستال نشاسته و رز هلندی جهت تشخیص فساد مرغ

دوره 20، شماره 142، مهر 1402، صفحه 104-118

10.22034/FSCT.20.142.104

منا مرادی؛ محمد جوکی؛ مژگان امتیازجو؛ نرگس مورکی؛ محمدجواد شکوری

بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم پلی لاکتیک اسید نشانگر شده با آنتوسیانین های استخراج شده از کلم قرمز و چغندر لبویی

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 91-106

10.22034/FSCT.19.132.91

لیلا علیزاده؛ نفیسه جهانبخشیان؛ محمدحسین عزیزی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ مرتضی احسانی

بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی ارقام تجاری انار در شرایط اقلیمی یزد

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 395-407

10.22034/FSCT.19.127.395

اورنگ خادمی؛ محمدرضا وظیفه شناس؛ جواد عرفانی مقدم

اثر تیمار پس از برداشتی کلرید‌کلسیم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه برخی از ژنوتیپ‌های زغال‌اخته

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 131-141

10.52547/fsct.18.116.131

شیوا قاسمی؛ مصطفی قاسمی؛ محمد علی نجاتیان؛ مجید گلمحمدی

بهینه‌سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم‌قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم‌کالری فراسودمند

دوره 18، شماره 110، فروردین 1400، صفحه 129-140

حامد صابریان؛ عاطفه اسماعیلیان؛ فرشته حسینی

تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل‌های انار نادری

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 341-356

مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری

تأثیر پلاسمای سرد بر تغییرات رنگ، محتوی آنتوسیانین و کیفیت میکروبی آب زرشک

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 373-385

طناز رهنمای آخری؛ مجید جوانمرد؛ روزبه عباس زاده

تشخیص فساد ماهی قزل آلا (Salmo trutta) در طول نگهداری با استفاده از یک سنسور رنگ سنجی کاغذی ساده

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 302-293

مرجان مجدی نسب؛ مرضیه سپیدنامه؛ منیژه نگهداری فر

اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 190-181

مهدی خیاط؛ فرشته صفی خانی؛ مهدی جهانی؛ فرید مرادی نژاد

بررسی خشک کردن برگه‌های توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 281-271

شهین شرافتخواه آذری؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ کاظم علیرضالو

بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 62-51

پریا رهنمون؛ محبوبه سرابی جماب؛ مجید جوانمرد داخلی؛ آرام بستان

بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L))

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 179-186

شیما آزاده دل؛ پریچهر حناچی؛ عذرا صبورا

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف‌پوشی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 230-221

فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی؛ صفیه خلیلیان؛ محمد خلیلیان