کلیدواژه‌ها = آنالیز بافت
تعداد مقالات: 6

اثر افزودن بتاگلوکان و آرد تریتیکاله بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی

دوره 20، شماره 140، مهر 1402، صفحه 125-140

10.22034/FSCT.20.140.125

سارا قادری؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی؛ مهسا نورالدینی

بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 213-222

محمد علی حصاری نژاد؛ زهرا سیر؛ فرناز رضائیان عطار

ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پروسس فرموله شده با کنسانتره خرما

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 101-112

عاطفه ارجمندیان؛ پیمان آریایی؛ علی معتمد زادگان

تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 61-49

سیده معصومه پورسید؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی

توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 129-117

محمّد رضا صلاحی؛ آرش قیطران پور؛ محبت محبی؛ محمّد نوشاد

بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 11-21

آزاده مردانی قهفرخی؛ محمد سعید یارمند