کلیدواژه‌ها = سوکرالوز
تعداد مقالات: 7

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 111-120

10.22034/FSCT.19.130.111

پریا کلانی؛ سارا جعفریان؛ محمد حسین عزیزی؛ غلامحسن اسدی؛ لیلا روزبه نصیرایی

تولید ژله کم کالری عناب با استفاده از سوکرالوز و‌ مالتیتول

دوره 17، شماره 102، مرداد 1399، صفحه 23-30

10.52547/fsct.17.102.23

بهاره باباقصابها؛ فرزانه عبدالملکی

بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نان‌برنجی

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 189-199

امیرپویا قندهاری یزدی؛ محمد حجت الاسلامی؛ مهشید جهادی؛ جواد کرامت

تاثیر سوکرالوز و مالتیتول برخواص فیزیکوشیمیایی و حسی ذرت حجیم شده به روش انفجاری شیرین

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 279-269

احمد کارگری دهکردی؛ سارا موحد؛ بیژن خورشیدپور