کلیدواژه‌ها = قارچ دکمه‌ای
تعداد مقالات: 5

تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه‌ای

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 86-108

10.22034/FSCT.21.151.86

فاطمه نجابی؛ محمود رضازاد باری؛ هادی الماسی؛ صابر امیری

بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 79-86

سید اسماعیل رضوی؛ مینو رستگار؛ پونه ابراهیمی؛ شهریار رضایی