کلیدواژه‌ها = بافت سنجی
تعداد مقالات: 11

بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 151-172

10.22034/FSCT.22.163.151

ساناز ندافی مقدم؛ حجت کاراژیان؛ زهره عبدی مقدم

بهینه سازی فرمولاسیون لوکوم پروبیوتیک بر پایه شیره انگور

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 67-78

10.52547/fsct.19.124.67

الهه امینی؛ رضا کاراژیان؛ نجمه گرد نوشهری

بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 65-74

10.52547/fsct.18.120.6

حسین مصطفی لو؛ رضا کاراژیان؛ احمد احتیاطی

بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 225-209

منیره صدفی؛ بیژن خورشیدپور؛ مهناز هاشمی روان

تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 41-32

محمد رضا گلی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی نادری بلداجی

بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 181-196

امیر پورفرزاد؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی

بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 197-206

سید محمد مشکانی؛ زهرا پورفلاح؛ حمید توکلی پور؛ سید حامد رضا بهشتی