کلیدواژه‌ها = پکتین
تعداد مقالات: 27

تاثیر ریزپوشانی باکتری‌های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 137-149

10.22034/FSCT.21.156.137

فاطمه آدینه پور؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ سودابه خلیلی

‌ تاٌثیر هیدروکلوئید پکتین بر ویژگی های کیفی و ماندگاری کشک مایع صنعتی طی نگهداری در یخچال

دوره 21، شماره 149، تیر 1403، صفحه 171-194

10.22034/FSCT.21.149.171

رویا محمدنژاد؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی زارعی؛ محمد صادق عرب

تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 1-15

10.22034/FSCT.19.132.1

نفیسه کربلایی اسماعیلی؛ اکرم آریان فر

اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 55-67

10.52547/fsct.19.123.55

فائزه شیرخان؛ سعید میردامادی؛ مهتا میرزایی؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ نیکو نصوحی

بهینه‌یابی استخراج پکتین از ضایعات سیب درختی به روش سطح-پاسخ

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 207-216

10.52547/fsct.18.117.207

حامد جمشیدیان؛ علی رافع؛ سید مهدی میرزابابایی

بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 113-126

اکرم عربی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ رضا کاراژیان؛ احمد احتیاطی

بررسی خواص عملکردی و تولید ماست فراسودمند با استفاده از کلاژن پوست ماهی سنگسر

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 35-47

شیرین سادات متولی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ محمد ربانی

بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 225-236

سمانه کبیری؛ سمیه رحیمی؛ وجیهه فدائی نوغانی

تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 13-23

سعید قنادی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای دولایه پکتین-موم کارنوبا به همراه نانوتیتان

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 387-398

الهام مجد زاده؛ حسین میرزائی مقدم؛ محمد هادی موحدنژاد؛ احمد رجایی