کلیدواژه‌ها = جذب روغن
تعداد مقالات: 16

بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 242-256

10.22034/FSCT.22.163.242

Mehdi Davoodi؛ مهدی کریمی؛ فریبا نقی پور؛ علیرضا رحمانیان

بهینه‌سازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخش‌های مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 199-210

10.22034/FSCT.19.131.199

صدیقه شیخیانی؛ کاوه رحمانی فرح؛ مهدی نیکو؛ فرزانه نوری؛ احمد قره خانی

‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 213-221

10.52547/fsct.18.112.213

معصومه آیت‌الله‌زاده شیرازی؛ سارا موحد؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ حسین احمدی چناربن؛ پیمان رجایی

بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 153-165

10.52547/fsct.17.109.153

سپیده یوسف زاده ثانی؛ سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلام؛ مهدی کریمی؛ امیر حسین الهامی راد

اثر آنزیم‌بری، بسته‌بندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 431-442

شهرزاد شکوری؛ حمیدرضا توکلی‌پور؛ سید حمیدرضا ضیاالحق؛ سید محسن مرتضوی

تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده

دوره 13، شماره 61، اسفند 1395، صفحه 182-173

سید مهدی اجاق؛ کاوه رحمانی فرح؛ سجاد ایزدی؛ بهاره شعبانپور

اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 25-36

مریم خضری پورعرب؛ محمد حجتی؛ وحید سمواتی

بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 145-153

مریم عجم؛ راضیه نیازمند؛ اشرف گوهری اردبیلی