کلیدواژه‌ها = کیک اسفنجی
تعداد مقالات: 22

اثر افزودن بتاگلوکان و آرد تریتیکاله بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی

دوره 20، شماره 140، مهر 1402، صفحه 125-140

10.22034/FSCT.20.140.125

سارا قادری؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی؛ مهسا نورالدینی

جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 181-192

10.22034/FSCT.19.127.181

مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحراییان؛ مهدی قیافه داوودی

استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 91-99

10.52547/fsct.19.124.91

مینا ترکمانی میانجی؛ مانیا صالحی فر؛ وجیهه فدایی نوغانی

تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 375-392

10.52547/fsct.18.119.375

نگین جواهری پور؛ لیدا شاهسونی؛ شادی مهدیخانی؛ یاسر اینانلو

بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگی‌های تصویری و بافتی کیک اسفنجی

دوره 17، شماره 108، بهمن 1399، صفحه 17-30

10.52547/fsct.17.108.17

عاطفه صادقی‌زاده؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی

تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 165-175

ساناز خالدی؛ سارا موحد؛ محمد جواد شکوری

بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 213-222

محمد علی حصاری نژاد؛ زهرا سیر؛ فرناز رضائیان عطار

بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 152-141

سمیرا بیک زاده؛ سید هادی پیغمبردوست؛ مهدی بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ عزیز همایونی راد

مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 82-73

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 287-279

مهرنوش اعلایی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 72-61

محمدعلی حصاری نژاد؛ فرناز رضاییان عطار؛ امید مصفا؛ بهداد شکرالهی یانچشمه

تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 72-63

بهاره شهیدی؛ مریم کلانتری؛ ساره بوستانی