کلیدواژه‌ها = ویژگی‌های رئولوژیکی
تعداد مقالات: 9

مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 107-115

10.22034/FSCT.19.132.107

لیلی فدایی؛ ماندانا طایفه؛ مصطفی صادقی؛ خدیجه عباسپور؛ آریا نقره علیپور

اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 35-44

10.52547/fsct.18.114.35

فاطمه فاضلی؛ رضا فرهمندفر؛ فرشاد صحبت زاده

بررسی تاثیر افزودن پودر دانه‌ی تاج‌خروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگی‌های کیفی ماست چکیده

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 284-271

محبوبه حیدری؛ مهشید جهادی؛ محمد فاضل؛ نفیسه قاسمی پرو

بررسی اثر نسبت‌های مختلف فاز آبی، پروتئین‌ها و امولسیفایرها بر ویژگی‌های رئولوژیکی کره کم‌چرب

دوره 12، شماره 48، آذر 1394، صفحه 191-201

نفیسه واحدی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمدعلی رضوی