کلیدواژه‌ها = پروتئین هیدرولیز شده
تعداد مقالات: 13

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم‌ آلکالاز

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 135-149

10.22034/FSCT.22.165.135

ساناز معیری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مجتبی رئیسی

ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولینا

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 69-85

10.22034/FSCT.22.161.69

اندیشه توکلی؛ رضا فرهمندفر؛ علی معتمدزادگان؛ پیمان آریایی؛ مریم اثنی عشری

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 112-126

10.22034/FSCT.21.148.112

فاطمه رضانژاد امیردهی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ محسن رشیدی؛ سیده نرگس مظلومی

بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 190-205

10.22034/FSCT.21.148.190

نادر سندگل؛ سید حسین حسینی قابوس؛ علیرضا صادقی ماهونک

بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 101-113

10.52547/fsct.19.122.101

نیره کریمی؛ فریبا زینالی؛ محمود رضازاده باری؛ مهدی نیکو؛ فروغ محترمی؛ مهدی کدیور

تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کم‌چرب

دوره 13، شماره 56، مهر 1395، صفحه 11-22

زینب رفتنی امیری؛ رضا صفری؛ تهمینه بخشنده؛ فهیمه احمدی واوسری