کلیدواژه‌ها = کیک
تعداد مقالات: 28

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 111-120

10.22034/FSCT.19.130.111

پریا کلانی؛ سارا جعفریان؛ محمد حسین عزیزی؛ غلامحسن اسدی؛ لیلا روزبه نصیرایی

بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 259-274

10.52547/fsct.18.119.259

مریم ثابت قدم؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ اکرم شریفی؛ محمد آرمین؛ احمد پدرام نیا

استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 133-151

10.52547/fsct.18.120.12

افسانه معینی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ حجت کاراژیان؛ امیر حسین الهامی راد؛ احمد پدرام نیا

بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 247-259

10.52547/fsct.18.113.247

محمد فاقعی شهر بابکی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ نازنین زند

بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 147-157

10.52547/fsct.18.111.147

رضا کاراژیان؛ احمد احتیاطی؛ زهرا نظری؛ معصومه مهربان سنگ آتش

بررسی امکان سنجی کاربرد اولئوژل موم کارنوبا-اسید آدیپیک به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک

دوره 17، شماره 103، شهریور 1399، صفحه 83-93

10.52547/fsct.17.103.83

آرزو علی اصل خیابانی؛ مهناز طبیبی آذر؛ لیلا روفه گری نژاد؛ حامد همیشه کار؛ آیناز علیزاده

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی‌شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 179-196

10.29252/fsct.16.95.15

سینا باباخانی؛ سیما مقدس زاده اهرابی؛ مهدی قره خانی

غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 135-145

مرضیه خرمایی پور؛ امیر وزیری زاده؛ غلامحسین محبی

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 206-193

پونه مرادی؛ محمد گلی؛ جواد کرامت

تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 319-330

منصوره یانپی؛ مهران اعلمی؛ جلال محمدزاده؛ علیرضا صادقی؛ محبوبه کشیری

تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 61-49

سیده معصومه پورسید؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی