کلیدواژه‌ها = ویژگی‌های کیفی
تعداد مقالات: 9

استخراج آبی روغن از دانه بزرک و بررسی پایداری و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آن در طی نگهداری

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 48-62

10.22034/FSCT.20.144.48

مینا صنعتی آگاه؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صمد بدبدک؛ بهرام فتحی آچاچلوئی

اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 237-249

10.22034/FSCT.19.132.237

سیده زهرا سید محمدی فرد؛ سهیلا زرین قلمی؛ محسن زندی؛ مریم پاکپور

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی

دوره 17، شماره 102، مرداد 1399، صفحه 93-102

10.52547/fsct.17.102.93

مقصود بشارتی؛ کاظم علیرضالو؛ ذبیح اله نعمتی؛ میلاد یعقوبی

اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگی‌های کیفی آب انار

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 463-473

لیلا هوشیار؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ ممنونه شنگل