کلیدواژه‌ها = ترکیبات فنولی
تعداد مقالات: 45

بهینه‌سازی تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فنولی عصاره استخراج شده از برگ شمعدانی عطری

دوره 22، شماره 166، آذر 1404، صفحه 115-124

10.48311/fsct.2025.83953.0

مصطفی حسین آبادی؛ محسن وظیفه دوست؛ امیر حسین الهامی راد؛ زهره دیدار؛ بهاره حاجی رستملو

بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 55-64

10.22034/FSCT.22.159.55

بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا

تاثیر غنی سازی پودر شکلات داغ با میوه عناب بر ویژگیهای کیفی آن

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 122-132

10.22034/FSCT.22.159.122

هانیه چوکری دستجرد؛ عباس جلیل زاده

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل و فعالیت ضدباکتریایی بابونه آلمانی

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 139-150

10.22034/FSCT.21.154.139

محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

مقایسه بین عوامل مختلف جهت استخراج عصاره رزماری: حلال، روش عصاره‌گیری، اندازه ذرات، نسبت گیاه به حلال

دوره 21، شماره 153، مهر 1403، صفحه 13-28

10.22034/FSCT.21.153.13

زهرا لطیفی؛ فریال خادمی؛ رومینا محبی؛ مریم محسن سلطانی؛ زهرا اسپرورینی؛ نیلوفر علوی

درون پوشانی ترکیبات فنولی آب ریواس و تاثیر آن ها بر خواص آب انار

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 126-146

10.22034/FSCT.21.151.126

حسین زارعی منش؛ کامبیز جهان بین؛ احمد رجایی نجف آبادی

بررسی ویژگی های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شاهسپران: مطالعه در شرایط برون تنی

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 197-208

10.22034/FSCT.21.151.208

بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست انگور(Vitis vinifera L.) با کمک پیش تیمار اولتراسونیک

دوره 21، شماره 146، فروردین 1403، صفحه 118-137

10.22034/FSCT.21.146.118

سیده سعادت عزیزی؛ سید معین نظری؛ لیلا مرادی حق گو

تأثیر پودر عسل و زنجبیل بر خصوصیات کیفی مخلوط قهوه فوری

دوره 20، شماره 143، آبان 1402، صفحه 190-201

10.22034/FSCT.20.143.190

علی عبدالله زاده؛ عباس جلیل زاده؛ حسین شیردل

بررسی برهم کنش صمغ فیبر ذرت با آنزیم α-آمیلاز و α-گلوکوزیداز و تاثیر آن بر فعالیت ممانعت کنندگی آنزیم‌ها

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 51-63

10.22034/FSCT.19.132.51

روح الله اجتماعی؛ حسن احمدی گاولیقی؛ مریم جلیلی صفریان؛ مهدی طبرسا

خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل‌سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 127-140

10.22034/FSCT.19.133.127

نرجس آقاجانی؛ امیر دارایی گرمه خانی؛ عباسعلی ساری؛ محمد امین نوروزی

بررسی ویژگی‌های نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 295-311

10.22034/FSCT.19.132.285

ستار صفری شورباخورلو؛ درنوش جعفرپور

بهینه‌سازی فرآیند استخراج لیکوپن و ترکیبات فنولی از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از پیش‌تیمار میدان الکتریکی پالسی

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 109-119

10.22034/FSCT.19.125.109

زهرا دولت آبادی؛ امیر حسین الهامی؛ سید هاشم اخلاقی فیض آباد؛ وحید فرزانه؛ حمید بخش آبادی