کلیدواژه‌ها = ارزش غذایی
تعداد مقالات: 7

محتوای غذایی و معدنی قارچ Inocutis levis و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میسلیوم تخمیر‌شده آن

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 79-89

10.22034/FSCT.21.154.78

محدثه مقدم؛ معصومه قبادنژاد؛ مهدی مریدی فریمانی

بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا

دوره 21، شماره 147، اردیبهشت 1403، صفحه 16-33

10.22034/FSCT.21.147.16

حسن شرکایی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ مصطفی قاسمی؛ سمیه رستگار

کاربرد پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) وعسل در فرمولاسیون پاستیل انبه

دوره 20، شماره 141، آبان 1402، صفحه 17-35

10.22034/FSCT.20.141.17

نگار فتحی دوآبی؛ ابراهیم حسینی؛ غلامحسن اسدی

تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 329-338

10.22034/FSCT.19.128.329

نرگس شهبازپور؛ انوشه شریفان؛ کیانوش خسروی دارانی؛ هدایت حسینی