کلیدواژه‌ها = صمغ گوار
تعداد مقالات: 18

اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی سس کچاپ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

آناهیتا طریقی؛ مزدک علیمی؛ حسین یوسفی

تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 57-70

10.22034/FSCT.19.126.57

فرناز محمدی گلچین؛ سارا موحد؛ محمدرضا اسحاقی؛ حسین احمدی چناربن

اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 35-44

10.52547/fsct.18.114.35

فاطمه فاضلی؛ رضا فرهمندفر؛ فرشاد صحبت زاده

پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنی‌شده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت

دوره 17، شماره 105، آبان 1399، صفحه 101-111

10.52547/fsct.17.105.101

سارا رنجبر؛ علیرضا بصیری؛ امیرحسین الهامی‌ راد؛ اکرم شریفی؛ حسین احمدی چناربن

بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال

دوره 17، شماره 101، خرداد 1399، صفحه 93-101

10.52547/fsct.17.101.93

وهاب محمدزاده؛ ادریس آرژه؛ داریوش معصومی؛ اصغر خسروشاهی

بررسی تاثیر صمغ‌های زانتان و گوار بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 173-186

محمد سعید دهدشتی ها؛ سید ابراهیم حسینی؛ عاطفه اصفهانی مهر

بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری

دوره 13، شماره 51، اردیبهشت 1395، صفحه 213-224

رضا صفا؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اسماعیل عطایی صالحی