کلیدواژه‌ها = آرد گندم
تعداد مقالات: 14

تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 375-392

10.52547/fsct.18.119.375

نگین جواهری پور؛ لیدا شاهسونی؛ شادی مهدیخانی؛ یاسر اینانلو

استفاده از ارزن به عنوان جایگزین آرد گندم در تولید کیک یزدی با گلوتن کاهش یافته

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 133-151

10.52547/fsct.18.120.12

افسانه معینی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ حجت کاراژیان؛ امیر حسین الهامی راد؛ احمد پدرام نیا

تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی(فارینوگرافی) خمیر آرد گندم غنی‌شده با پودر برگ خرفه

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 57-63

محمد گلی؛ محمد علی ضیا؛ ناتالی صادق زاده

مدلسازی و بهینه سازی تأثیر عوامل رساندن تسریع شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 367-377

عبدالحسین آقابابایی؛ ندا مفتون آزاد؛ امیرحسین الهامی راد؛ فوژان بدیعی

اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 177-188

رضا افخمی ماسوله؛ محمدرضا اسحاقی؛ اورنگ عیوض زاده

برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 165-176

مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ شیما جلدانی؛ مائده ایزدی

تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 7-1

روح الله شیرعلی پور؛ علیرضا جهانگیری؛ محمدرضا باغ دزفولی

بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 197-206

سید محمد مشکانی؛ زهرا پورفلاح؛ حمید توکلی پور؛ سید حامد رضا بهشتی