کلیدواژه‌ها = پایداری اکسایشی
تعداد مقالات: 25

تاثیر عصاره اتانولی دانه خار مریم (Silybum marianum) استخراج شده با کمک فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 250-264

10.22034/FSCT.22.162.250

مطهره مزیدی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ سید حسین حسینی قابوس

بررسی تاثیر نانولیپوزوم‌های حاوی آسکوربیل پالمیتات بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 50-64

10.22034/FSCT.21.154.50

حمید بخش آبادی؛ محمد گنجه؛ زینب رستمی؛ علی منصورنیا؛ سید مهدی حسینی

بررسی تأثیر نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره آنتی‌اکسیدانی تفاله انگور بر پارامترهای اکسایشی روغن سویا

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 171-182

10.22034/FSCT.19.125.171

ابوالفضل بوژمهرانی؛ بهاره حاجی رستملو؛ محسن وظیفه دوست؛ زهره دیدار؛ سید مهدی جعفری

تاثیر عصاره متانولی ساقه زیرزمینی گیاه علف هرز مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers) بر پایداری اکسایشی روغن سویا تحت شرایط حرارتی

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 365-379

10.52547/fsct.18.121.29

سمیرا سوادی؛ محسن وظیفه دوست؛ زهره دیدار؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ عیسی جاهد

تاثیر مراحل مختلف فرایند تصفیه شیمیایی بر پایداری اکسایشی روغن مغز بنه طی فرایند حرارتی شدید و طولانی

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 231-242

10.52547/fsct.18.119.231

انیسه زارعی جلیانی؛ حنان لشکری؛ جواد توکلی؛ محمود امین لاری

اثر ترکیبات غیرقابل صابونی شونده نانوریزپوشانی شده روغن سبوس برنج طارم در پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 93-105

محبوبه جمشیدی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ علی معتمدزادگان؛ پوریا بی پروا

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 175-187

جمشید فرمانی؛ بهراد تیرگریان؛ محمد رزم پور

ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 133-123

متین سلیمانی فر؛ راضیه نیازمند؛ مصطفی شهیدی نوقابی

تأثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیتهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 181-192

سپیده حقیقت خرازی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری