کلیدواژه‌ها = گوار
تعداد مقالات: 12

تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کم‌چرب

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 371-384

10.22034/FSCT.19.127.371

علی ماهیان؛ الهام مهدیان؛ اسماعیل عطای صالحی؛ سید مهدی جعفری

ایجاد سامانه‌های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون

دوره 17، شماره 101، خرداد 1399، صفحه 81-91

10.52547/fsct.17.101.81

محمدعلی حصاری نژاد؛ علی رافع؛ علیرضا صادقیان؛ محبوبه سرابی جماب

بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 25-17

مرضیه مهرعلیها؛ سارا سهراب وندی؛ لیلا ناطقی