کلیدواژه‌ها = بهینه‌سازی
تعداد مقالات: 19

بهینه‌سازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخش‌های مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 199-210

10.22034/FSCT.19.131.199

صدیقه شیخیانی؛ کاوه رحمانی فرح؛ مهدی نیکو؛ فرزانه نوری؛ احمد قره خانی

بهینه‌سازی فرآیند استخراج لیکوپن و ترکیبات فنولی از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از پیش‌تیمار میدان الکتریکی پالسی

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 109-119

10.22034/FSCT.19.125.109

زهرا دولت آبادی؛ امیر حسین الهامی؛ سید هاشم اخلاقی فیض آباد؛ وحید فرزانه؛ حمید بخش آبادی

بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 104، مهر 1399، صفحه 13-25

10.52547/fsct.17.104.13

فاطمه زرآبادی پور؛ زهرا پیراوی ونک؛ مهرناز امینی فر

بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگی‌های آن با بستنی معمولی

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 115-101

سجاد قادری؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

بهینه‌سازی رهایش میکروکپسول‌های لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 233-217

آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی فر

بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 236-225

الهام اسدپور؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

بهینه‌سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ

دوره 13، شماره 59، دی 1395، صفحه 181-192

وجیهه زارع باقی آباد؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی وریدی