کلیدواژه‌ها = مدل‌سازی
تعداد مقالات: 23

استفاده از روش‌های هوای داغ، فروسرخ و مایکروویو برای خشک‌کردن جوانه‌های چرخ‌شده نخود

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 154-163

10.22034/FSCT.21.148.154

کیمیا گوهرپور؛ فخرالدین صالحی؛ امیر دارایی گرمه‌خانی

خشک کردن کف‌پوشی پنیر ریکوتا و پیش‌بینی ویژگی‌های آن با مدل شبکه عصبی مصنوعی

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 247-257

10.52547/fsct.18.115.20

زهرا باقری؛ علی معتمدزادگان؛ رضا خان بابائی؛ ایوب فرهادی

کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش‌بینی هدایت الکتریکی شیر بازساخته

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 65-74

10.29252/fsct.16.96.65

حیدر ناصری؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی

مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 471-478

نجمه واحد دهکردی؛ نفیسه جهانبخشیان؛ محمد حجت الاسلامی

مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 82-73

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

تأثیر امواج فراصوت و آنزیم‌بری روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 302-291

جلال دهقان نیا؛ الهام رزاق پور؛ بابک قنبرزاده

تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلرید‌سدیم روی دانسیته ظاهری سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 212-201

جلال دهقان نیا؛ ژیلا رنجزاد؛ بابک قنبرزاده

مدل‌سازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کم‏چرب

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 231-241

زهرا امیری ریگی؛ منصور کاظمی مقدم

مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانه‌های آفتابگردان با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 113-122

حمید بخش آبادی؛ مرضیه وحدانی؛ معصومه مقیمی؛ مسعود بذرافشان؛ شیلان رشیدزاده؛ ابولفضل بوژمهرانی

مدل‌سازی تجربی چروکیدگی در خشک‌کردن انگور پیش‌تیمار‌شده با فراصوت و کربوکسی‌متیل‌سلولز

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 23-9

منور طهماسبی پور؛ جلال دهقان نیا؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ بابک قنبرزاده

شبیه‌سازی و مدل‌سازی دو بعدی فرآیند حرارت‌دهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 288-281

سجّاد قادری؛ علی اکبر مؤیدی؛ سیّد امیر اولیایی؛ محمّدرضا بخش امین

تأثیر فرکانس‌های تلفیقی و ترکیب‌های زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 155-169

سمیرا محمد علی نژاد؛ جلال دهقان نیا؛ سیدحسین جلالی

مدل‌سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار شده با فراصوت و خشک‌کردن طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 15-1

عنایت‌الله نقوی؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده