کلیدواژه‌ها = روش سطح پاسخ
تعداد مقالات: 76

بهینه‏سازی فعالیت کاتالیتیکی آنزیم فیتاز جدایه K46b به روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

مریم هاشمی؛ کریم راکی سلیمی؛ محمد صفری

بهینه‌سازی شرایط استخراج موسیلاژ از گل ختمی( (Althaea officinalisبه کمک امواج مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 176-190

10.22034/FSCT.21.157.176

محمدامین مهرنیا؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی

بهینه‌سازی شرایط تولید آنزیم فسفولیپاز در محیط‌کشت غوطه‌وری توسط سویه Trichoderma atroviride sp. ZB-ZH292

دوره 20، شماره 135، اردیبهشت 1402، صفحه 169-179

10.22034/FSCT.19.135.169

زهرا بیگ محمدی؛ زهره حمیدی؛ کیانوش خسروی دارانی

خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل‌سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 127-140

10.22034/FSCT.19.133.127

نرجس آقاجانی؛ امیر دارایی گرمه خانی؛ عباسعلی ساری؛ محمد امین نوروزی

بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 101-115

10.22034/FSCT.19.131.101

بهاره گودرزی شمس آبادی؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 163-173

10.22034/FSCT.19.126.163

شادی استوار؛ محرم وزیری؛ فردین تمجیدی

عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی

دوره 17، شماره 104، مهر 1399، صفحه 51-64

10.52547/fsct.17.104.51

آرزو مشیری روشن؛ عباسعلی ساری؛ نرجس آقاجانی؛ امیر دارایی گرمه خانی

بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی

دوره 17، شماره 98، فروردین 1399، صفحه 13-26

10.29252/fsct.17.01.02

آسیه دوستی؛ کاظم جعفری نعیمی؛ محمد بلوردی؛ حمید مرتضی پور