کلیدواژه‌ها = نان تست
تعداد مقالات: 5

تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 57-70

10.22034/FSCT.19.126.57

فرناز محمدی گلچین؛ سارا موحد؛ محمدرضا اسحاقی؛ حسین احمدی چناربن

بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 94-85

سارا موحد؛ گلسا خلعتبری محسنی؛ حسین احمدی چناربن