کلیدواژه‌ها = حلالیت
تعداد مقالات: 8

خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی پلی ساکاریدهای صمغ-رزین مقل

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 31-49

10.22034/FSCT.22.163.31

سعیده روستایی؛ هاجر شکرچی زاده؛ میلاد فتحی

بررسی خصوصیات تغذیه‌ای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 25-13

سیده نرگس مظلومی؛ علیرضا صادقی ماهونک

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف‌پوشی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 230-221

فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی؛ صفیه خلیلیان؛ محمد خلیلیان