کلیدواژه‌ها = مایکروویو
تعداد مقالات: 34

استفاده از روش‌های هوای داغ، فروسرخ و مایکروویو برای خشک‌کردن جوانه‌های چرخ‌شده نخود

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 154-163

10.22034/FSCT.21.148.154

کیمیا گوهرپور؛ فخرالدین صالحی؛ امیر دارایی گرمه‌خانی

بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 190-205

10.22034/FSCT.21.148.190

نادر سندگل؛ سید حسین حسینی قابوس؛ علیرضا صادقی ماهونک

استخراج ترکیبات زیست‌فعال مغز دانه نارنج به کمک مایکروویو و تعیین ویژگی‌های پاداکسندگی آن‌ها

دوره 21، شماره 146، فروردین 1403، صفحه 138-157

10.22034/FSCT.21.146.138

محمدتقی گلمکانی؛ آزیتا حسین زاده فربودی؛ غلامرضا مصباحی؛ سیده نصیره علوی

تولید رشته آشی فراسودمند حاوی نشاسته برنج مقاوم به هضم نوع 3

دوره 20، شماره 136، خرداد 1402، صفحه 51-63

10.22034/FSCT.20.136.51

سونیا کیاء؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی؛ ابوالقاسم سراج

اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده

دوره 20، شماره 134، فروردین 1402، صفحه 1-16

10.22034/FSCT.19.134.16

سالار کرمی؛ رضا فرهمندفر؛ جمشید فرمانی؛ زینب رفتنی امیری؛ علی متولی

بررسی مقایسه‌ای بین روش‌های غرقابی، ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ و فراصوت جهت استخراج عصاره پوست لیموترش و ﺑﺮرسی ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﺿﺪ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ آن

دوره 18، شماره 118، آذر 1400، صفحه 325-334

10.52547/fsct.18.118.325

زهرا لطیفی؛ مریم درویش حسینی؛ آمنه صدیقی پاشاکی؛ زهرا غفوری؛ لیلا نجفی؛ عاطفه ارجمندیان

‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 213-221

10.52547/fsct.18.112.213

معصومه آیت‌الله‌زاده شیرازی؛ سارا موحد؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ حسین احمدی چناربن؛ پیمان رجایی

مدل سازی و بهینه سازی خشک کردن میوه خرمالو به روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 98، فروردین 1399، صفحه 109-119

10.29252/fsct.17.01.10

آزاده طبایی؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی

تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 187-196

محسن آزادبخت؛ فاطمه نوشاد؛ محمدجواد محمودی؛ رضا قزاق جاهد

افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 83-93

سیما مهاجرخراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی

تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکال‌گیرندگی عصاره استخراج‌شده ازبرگ‌های گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 119-131

عبدالرضا آقاجانی؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمدرضا سعیدی اصل