کلیدواژه‌ها = ترکیبات فنلی
تعداد مقالات: 32

اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی

دوره 21، شماره 146، فروردین 1403، صفحه 180-194

10.22034/FSCT.21.146.180

عالیه سادات رفعت حقیقی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لیلا جعفری؛ فرزین عبدالهی

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاه‌دانه بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک کلرامفنیکل

دوره 20، شماره 145، اسفند 1402، صفحه 111-121

10.22034/FSCT.20.145.111

علی زمانپور بروجنی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ محمد حجتی

ویژگی‌های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از دانه بزرک همراه با برگ زیتون آنزیم-بری شده

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 125-137

10.22034/FSCT.19.127.125

رامین تیموری اوخچلار؛ افشین جوادی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمدعلی تربتی

تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه‌ انار طی نگهداری

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 71-85

10.22034/FSCT.19.126.71

محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ عادل بیک بابایی

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکه‌های سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 173-184

10.52547/fsct.18.121.14

طیبه شاهی؛ سید مهدی جعفری جعفری؛ محسن پویان؛ مهدی ابراهیمی؛ حسین راغ آرا؛ ساره حسینی

تاثیر عصاره متانولی ساقه زیرزمینی گیاه علف هرز مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers) بر پایداری اکسایشی روغن سویا تحت شرایط حرارتی

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 365-379

10.52547/fsct.18.121.29

سمیرا سوادی؛ محسن وظیفه دوست؛ زهره دیدار؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ عیسی جاهد

ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن

دوره 17، شماره 107، دی 1399، صفحه 185-195

10.52547/fsct.17.107.185

طیبه شاهی؛ سید مهدی جعفری؛ مرتضی محمدی؛ محسن پویان؛ مهدی ابراهیمی؛ ساره حسینی

تأثیر دمای خشک کردن بر مصرف انرژی فرآیند و شاخص‌های کیفی پیاز

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 125-135

10.52547/fsct.17.99.125

هادی عظیمی نژادیان؛ فرهاد خوشنام؛ حسین بلانیان

بررسی افزایش کارآیی استخراج عصاره‌ی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 143-153

10.29252/fsct.16.95.12

پریزاد توتونچی؛ لیلا روفه گری نژاد؛ حامد همیشه کار؛ آیناز علیزاده

کاربرد توأم پلی‌آمین ها و کایتوزان بر ترکیبات زیستی فعال و قهوه‌ای شدن پسته تر

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 359-376

ملیکا بارزمان؛ سیدحسین میردهقان؛ فاطمه ناظوری