کلیدواژه‌ها = امواج فراصوت
تعداد مقالات: 20

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم‌ آلکالاز

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 135-149

10.22034/FSCT.22.165.135

ساناز معیری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مجتبی رئیسی

بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 153-165

10.52547/fsct.17.109.153

سپیده یوسف زاده ثانی؛ سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلام؛ مهدی کریمی؛ امیر حسین الهامی راد

بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی

دوره 17، شماره 98، فروردین 1399، صفحه 13-26

10.29252/fsct.17.01.02

آسیه دوستی؛ کاظم جعفری نعیمی؛ محمد بلوردی؛ حمید مرتضی پور

استخراج پنتوزان‌ها از سبوس گندم با استفاده از روش‌های متداول و ترکیبی

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 37-49

10.29252/fsct.16.97.37

مینا امامیان؛ محسن رادی؛ صدیقه امیری؛ حمیدرضا اخوان

بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 133-141

سیامک شمس؛ محمد ابونجمی؛ حسین میر سعید قاضی

تأثیر امواج فراصوت و آنزیم‌بری روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 302-291

جلال دهقان نیا؛ الهام رزاق پور؛ بابک قنبرزاده

مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 117-109

محمد تقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ نرجس گرجی؛ مهرداد نیاکوثری

پیش‏فرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت به‏منظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دوره 14، شماره 71، دی 1396، صفحه 25-34

فریبا نقی پور؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی؛ محبّت محبّی

تأثیر فرکانس‌های تلفیقی و ترکیب‌های زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 155-169

سمیرا محمد علی نژاد؛ جلال دهقان نیا؛ سیدحسین جلالی

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 121-133

نرجس گرجی؛ محمد تقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری؛ سارا مزیدی

کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 41-51

محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ فرشته حسینی

تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 133-143

سونیا افشاریان طرقبه؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اسماعیل عطایی صالحی

بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ

دوره 12، شماره 49، بهمن 1394، صفحه 177-186

سپیده یوسف زاده ثانی؛ اسماعیل عطایی صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی