کلیدواژه‌ها = پروبیوتیک
تعداد مقالات: 62

فرمولاسیون نوشیدنی ورزشی سین بیوتیک فراسودمند بر پایۀ پرمیت آب پنیر هیدرولیزشده

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 65-77

10.22034/FSCT.21.153.65

مریم سلطانی؛ وحید مفید؛ محمد ربانی؛ محمد مرتضویان

ردیابی و سرنوشت لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از لبنیات بومی ایران: مروری جامع

دوره 22، شماره 160، خرداد 1404، صفحه 258-289

10.22034/FSCT.22.160.258

علی باباپور اسطلخی؛ امیر سالاری؛ علی نظری؛ امیر ارشیا عربی بم؛ میلاد حسنی اندواری

ریزپوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در بستر آلژینات سدیم و کازئینات سدیم و قابلیت زنده‌مانی آن در شرایط شبیه‌سازی شده گوارشی

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 144-156

10.22034/FSCT.22.159.144

فاطمه حسینی طباطبایی؛ امیر حسین الهامی راد؛ رضا کاراژیان؛ حجت کاراژیان؛ محمد آرمین

بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر لیقوان

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 270-282

10.22034/FSCT.22.158.270

مهدی حسین‌زاده؛ صمد وجدی حکم‌آباد؛ جلیل خندقی

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین بیوتیک برپایه جوانه ترکیبی چاودار و ماش

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 31-45

10.22034/FSCT.19.127.31

پریسا شمسایی؛ سید ابراهیم حسینی؛ غلام حسن اسدی؛ انوشه شریفان

جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های غالب در ترشی سیر و بررسی برخی فعالیتهای پروبیوتیک بالقوه آنها

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 385-394

10.22034/FSCT.19.127.385

امیر خدنگ نیکفرجام؛ الهام مهدیان؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ رضا کاراژیان

بررسی اثر مصرف رژیم غذایی پر چرب و لاکتوباسیلوس روتری بر وزن بدن، فلور روده و شاخص‌های متابولیکی موش C57BL/6

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 269-282

10.22034/FSCT.19.126.269

احسان شاد؛ سید شهرام شکرفروش؛ سعید نظیفی؛ محمدهادی اسکندری

بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 321-331

10.22034/FSCT.19.126.321

زهرا قاسملو؛ دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری؛ الهام اسدپور