کلیدواژه‌ها = ویژگی های فیزیکی
تعداد مقالات: 5

بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی پنیر کوپه در طی دوره رسیدن

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 275-288

10.52547/fsct.19.123.275

پیمان اسماعیل زاده؛ محمد رضا احسانی؛ مریم میزانی؛ محمد هادی گیویان راد

تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 236-229

سارا هدایتی؛ مهسا مجذوبی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ عسگر فرحناکی

تولید و بررسی ویژگی‌های فیلم‌های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 211-203

زینب زنگانه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نرجس آقاجانی

ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 254-245

محبّت محبّی؛ آرش قیطران‌پور؛ سید امیر اولیایی؛ محمّد رضا صلاحی