کلیدواژه‌ها = جایگزین چربی
تعداد مقالات: 19

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌

دوره 20، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 1-12

10.22034/FSCT.20.139.1

احلام بوحمید؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 365-375

10.52547/fsct.19.122.365

رزا رفیعی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ زهرا امام جمعه؛ سارا جعفریان

بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 259-274

10.52547/fsct.18.119.259

مریم ثابت قدم؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ اکرم شریفی؛ محمد آرمین؛ احمد پدرام نیا

استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 259-275

10.52547/fsct.18.116.259

زهرا رستمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ صدیقه توسلی تالارپشتی

تاثیر برخی جایگزین‌های چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 97-112

10.52547/fsct.18.112.97

پریسا پورثانی؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 147-157

10.52547/fsct.18.111.147

رضا کاراژیان؛ احمد احتیاطی؛ زهرا نظری؛ معصومه مهربان سنگ آتش

بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم ‌چرب و فراسودمند

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 49-61

فاطمه زهرایی پور؛ فریبا نقی پور؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 1-12

آذین کجوری؛ لیلا گلستان؛ آزاده قربانی حسن سرایی

ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به‏عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم‏ چرب

دوره 13، شماره 61، اسفند 1395، صفحه 164-151

فریبا نقی‏ پور؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی؛ محبّت محبّی