کلیدواژه‌ها = پوشش خوراکی
تعداد مقالات: 38

بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان-ژلاتین حاوی عصاره پوست پرتقال بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای کبکاب

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 232-250

10.22034/FSCT.22.159.232

محمد گنجه؛ ناهید احمدی ثابت؛ غلامرضا عبدی؛ سید سعید سخاوتی زاده؛ حمید بخش آبادی

تاثیر پوشش خوراکی صمغ ثعلب حاوی باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه‌ای

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 86-108

10.22034/FSCT.21.151.86

فاطمه نجابی؛ محمود رضازاد باری؛ هادی الماسی؛ صابر امیری

اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی

دوره 21، شماره 146، فروردین 1403، صفحه 180-194

10.22034/FSCT.21.146.180

عالیه سادات رفعت حقیقی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لیلا جعفری؛ فرزین عبدالهی

بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 1-12

10.22034/FSCT.19.127.1

معصومه بابایی سروینه باغی؛ محمد احمدی؛ محمدرضا شیران؛ مریم عزیزخانی

تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 267-280

10.22034/FSCT.19.127.267

سحر حمزه ای؛ آرزو خضرلو؛ علی احسانی

افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 243-256

علی وزیری؛ علی اکبر سیف کردی؛ آزاده شکرابی؛ صدف شاملو

تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک ‌اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 47-60

فرشته السادات حسینی؛ حمیدرضا اخوان؛ محمد بلوردی؛ پریسا باقری؛ محدثه پاکزاد مقدم

اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 113-126

احمد شاکر اردکانی؛ مریم هاشمی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی

تأثیر پوشش‌ خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب‌پنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 305-315

عباس جلیل زاده؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ حسین جدیری؛ عیسی جاویدی‌پور

کاربرد صمغ‌های کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 317-326

اسماعیل عطای صالحی؛ محیا شیخ زاده

تاثیر پوشش خوراکی صمغ آلژینات حاوی عصاره والک بر ماندگاری فیله گوشت گوساله در شرایط یخچالی

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 425-435

سمیرا سبزعلی؛ سارا متینی؛ عباس جلیل زاده

بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 437-450

سمیرا منصورگرگانی؛ ناصر صداقت؛ فرشته حسینی