کلیدواژه‌ها = نگهدارنده طبیعی
تعداد مقالات: 17

ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس گوشت گاو حاوی عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 63-79

10.22034/FSCT.22.158.63

شریف قربانی؛ سارا جعفریان؛ مهدی شریفی سلطانی؛ لیلا روزبه نصیرایی

بررسی اثر اسانس رزماری در فرم‌های نانوامولسیون و آزاد بر ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 381-394

10.22034/FSCT.19.125.381

احمد موالی زاده؛ علی فضل آرا؛ مهدی پورمهدی؛ ندا باورصاد

بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 301-311

10.52547/fsct.18.113.301

پگاه نمازی؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتی‌بیوتیک‌های درمانی بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 159-167

10.52547/fsct.18.111.159

محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ محسن ابراهیمی همتی کیخواه؛ میترا قدسی شیخ جان

تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 133-143

سونیا افشاریان طرقبه؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اسماعیل عطایی صالحی