کلیدواژه‌ها = استافیلوکوکوس اورئوس
تعداد مقالات: 18

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روش‌های کلونجر و فراصوت

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 57-68

10.52547/fsct.18.121.5

نازنین سپهری؛ سید علی مرتضوی؛ علیرضا صادقیان؛ احمد پدارم نیا؛ مرتضی محمدی

تأثیر پوشش‌ خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب‌پنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 305-315

عباس جلیل زاده؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ حسین جدیری؛ عیسی جاویدی‌پور

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 269-261

الناز قره محمدلو؛ عباس جلیل زاده؛ جواد حصاری

بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربی‌ها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 336-325

ژیلا قاسمی؛ پیمان مهستی؛ سکینه نوری سعیدلو؛ آوات قاسمی؛ سیده لیلا نصیری؛ پروین آیرملو

اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 23-31

فریده طباطبایی یزدی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ علیرضا وسیعی؛ سید علی مرتضوی؛ سمیرا مرادی