کلیدواژه‌ها = اینولین
تعداد مقالات: 38

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی ژله سیب سین‌بیوتیک بر پایه کاراگینان

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 267-286

10.22034/FSCT.22.159.267

اکرم پیمان نیا؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ نازنین زند

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 111-120

10.22034/FSCT.19.130.111

پریا کلانی؛ سارا جعفریان؛ محمد حسین عزیزی؛ غلامحسن اسدی؛ لیلا روزبه نصیرایی

ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 163-173

10.22034/FSCT.19.126.163

شادی استوار؛ محرم وزیری؛ فردین تمجیدی

بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 179-188

10.52547/fsct.18.112.179

مریم اسفندیاری؛ پریسا فرج پور؛ حدیثه باقری دادوکلائی؛ فاطمه میرعرب رضی

بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 147-157

10.52547/fsct.18.111.147

رضا کاراژیان؛ احمد احتیاطی؛ زهرا نظری؛ معصومه مهربان سنگ آتش

تولید و بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز

دوره 17، شماره 100، خرداد 1399، صفحه 139-149

10.52547/fsct.17.100.139

نگین ذیبح اللهی؛ آیناز علیزاده؛ هادی الماسی؛ شهرام حنیفیان؛ حامد همیشه کار

اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 15-25

10.29252/fsct.16.96.15

میرهاشم سید احمدی ممقانی؛ آیناز علیزاده؛ میترا صوفی

تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 357-367

مهدی قصاب نزاد؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده

بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 127-140

سمیه عباسی اصل؛ صابر امیری؛ محمود رضازاد باری